skip to Main Content

Sesam Toegangssystemen is de leverancier voor het automatisch openen van bijzondere opmaat gemaakte hekwerken en poorten. Onze automatische hekwerken en poorten passen bij uw ontwerp of ontwikkelen wij op maat. Menig architect maakt een project compleet met een uniek hekwerk van Van Rooijen en de automatisering van Sesam.

Bent u architect en op zoek naar:

Bij SESAM Toegangssystemen helpen wij u graag. Wij zijn snel, vakkundig en monteren en ontwikkelen alles vanuit Voorhout.

Automatische toegangscontrole voor architecten

Wij maken bestaande hekwerken automatisch, of plaatsen geheel nieuwe hekwerken met een geautomatiseerd systeem. Onze automatische hekwerken en poorten passen bij elk object. Groot en klein. Wij monteren en leveren niet alleen aan architecten in Voorhout, Leiden en Katwijk, maar ook in Den Haag, Noordwijk, Hoofddorp en Haarlem.

Bijzondere vormen en constructies hekwerken

Bij Sesam Toegangstechniek leveren wij automatisering voor ieder type hekwerk of poort. Elk ontwerp, elke constructie en vorm is mogelijk. Uw expertise is ontwerp. Wij voeren het volgens uw wens uit. Een effectieve bescherming en afscherming van bezit en privacy staan bij ons centraal. Al onze automatische poorten en hekken zijn van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van de CE-markering.

ASSORTIMENT AUTOMATISCHE TOEGANGSCONTROLE

Altijd de hoogste kwaliteit en beste service bij Sesam.