skip to Main Content

Automatische poorten, schuif- en draaihekken

Sesam Toegangssystemen levert een compleet assortiment elektrisch bedienbare poorten. Een effectieve bescherming en afscherming van bezit en privacy staan bij ons centraal. Al onze automatische poorten en hekken zijn van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van de CE-markering.

Wij leveren systemen voor nieuwe én bestaande hekwerken. Voor zowel privé als bedrijfs- en industrieel gebruik.

Bovengrondse of ondergrondse aandrijving

Sesam Toegangssystemen levert poorten, schuif- en draaihekken met bovengrondse of ondergrondse aandrijving. Bovengrondse motoren zijn zichtbaar aan de binnenzijde (en nauwelijks hoorbaar). Ondergrondse motoren zijn verbonden met de poortvleugel en compleet onzichtbaar weggewerkt.

BRUSHLESS motoren

Wij maken gebruik van de nieuwste automatisering technologie: BRUSHLESS – motoren. Dat wil zeggen: krachtig, snel, stil en een hoog rendement!

  • Energiezuinig
  • Duurzaam
  • Minimale slijtage
  • Hoge efficiëntie
  • Lange levensduur

Automatische bediening poorten

Al onze poorten zijn voorzien van automatische bediening. Dankzij de afstandsbediening hoeft u niet meer uw auto of woning uit om de poort te bedienen.

Drukknop

Drukknop

Sleutelschakelaar

Sleutelschakelaar

Code Klavier

Code klavier

Lusdetector

Lusdetector

Kaartlezer

Kaartlezer

Afstandsbediening

Afstandsbediening

GSM Module

GSM module

Homelink

Homelink

Alle bedieningsmogelijkheden zijn betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. We bieden voor ieders wens een oplossing op maat. Uiteraard blijft in geval van stroomuitval handmatige bediening mogelijk. Een veilig idee!

Denkt u aan het milieu en heeft u liever een poort op zonne-energie? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk onze nieuwe duurzame poort.