skip to Main Content

Camerabeveiliging

Voorkomen is beter dan genezen. Camerabeveiliging wordt daarom steeds vaker toegepast om inbraak en diefstal preventief te bestrijden. Met onze camerasystemen heeft u te allen tijde overzicht over uw bedrijfspand of woning. U heeft eenvoudig toegang tot de camerabeelden via uw PC, smartphone of tablet. Ook het terugkijken en opslaan van beelden is makkelijker dan ooit!

Video intercomsystemen

Naast het afschermen van uw eigendom door bijvoorbeeld een hek of poort, vormt een video intercomsysteem de perfecte en veilige toegangscontrole. Naast een spraakverbinding heeft u ook beeldverbinding met de bezoeker die voor uw intercom staat. Zo heeft u zicht op de degene die u toegang geeft tot uw woning, bedrijf of terrein. Een veilig idee!

Camerasystemen voor bedrijf en woning

Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige camerasystemen voor particulieren en winkels, maar ook complexe systemen voor bedrijven die met vele camera’s complete terreinen. Onze systemen kunnen op uw netwerk worden geïnstalleerd.

Elke woning, bedrijf en elke locatie vragen om een specifieke aanpak. Sesam Toegangssystemen houdt rekening met uw situatie en komt samen met u tot een perfect werkend camerasysteem.

Onze camerasystemen zijn te combineren met