skip to Main Content

Elektrische garagedeuren

Sesam Toegangssystemen levert en monteert elektrische garagedeuraandrijvingen in vele soorten en maten voor uw woning of bedrijf. Onze elektrische garagedeuren bieden u gemak en extra veiligheid. Met één druk op de knop opent en sluit u de garagedeuren eenvoudig en geruisloos. Ook maken wij hand bedienbare garagedeuren automatisch.

Garagedeur op maat

U kunt bij ons terecht voor verschillende type elektrische garagedeuren: sectionaaldeuren, kanteldeuren, roldeuren, zijwaarste sectionaaldeuren, openslaande deuren, industriedeuren en bedrijfsdeuren. Wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen of bij het selecteren van de juiste elektrische garagedeur. Een nieuwe garagedeur heeft u immers voor jaren, dus het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt!

Automatische bediening garagedeuren

De elektrische garagedeur bedient u makkelijk vanuit uw auto met Homelink of uiteraard met een afstandsbediening of GSM module. Dankzij de automatische bediening hoeft u niet meer uw auto of woning uit om de garagedeur te bedienen.

Drukknop

Drukknop

Sleutelschakelaar

Sleutelschakelaar

Code Klavier

Code klavier

Lusdetector

Lusdetector

Kaartlezer

Kaartlezer

Afstandsbediening

Afstandsbediening

GSM Module

GSM module

Homelink

Homelink

Alle bedieningsmogelijkheden zijn betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. We bieden voor ieders wens een oplossing op maat. Uiteraard blijft in geval van stroomuitval handmatige bediening mogelijk. Een veilig idee!