skip to Main Content

Effectieve bescherming
Sesam Toegangssystemen levert een compleet programma elektrisch bedienbare hekwerken. Alle schuif- en draaihekken zijn van een hoogwaardige kwaliteit en voorzien van automatische bediening, die op afstand kan worden aangestuurd. Een effectieve bescherming en afscherming van bezit en privacy staan bij ons centraal. Alle systemen hebben het CE-merk en zijn degelijk en betrouwbaar. Wij leveren systemen voor nieuwe en bestaande hekwerken, voor privé-, bedrijfs- en industrieel gebruik.

Betrouwbare techniek
Schuifhekken worden veel toegepast omdat ze weinig ruimte innemen. Bij de keuze voor een automatisch schuifhek spelen verschillende factoren een rol. Het formaat van het hek, de gebruiksintensiteit, veranderende omgevingsfactoren en weersinvloeden zijn bepalend voor de keuze. Maximale veiligheid en betrouwbaarheid staan hierbij centraal. Wij leveren zelfblokkerende systemen, onder andere bedienbaar met drukknop, sleutels, kaartlezer, draadloze afstandbediening en lusdetector. In geval van stroomuitval blijft handmatige bediening altijd mogelijk.

Diverse systemen
Sesam Toegangssystemen levert motoren voor schuif- en draai-hekken met bovengrondse of ondergrondse aandrijving. De keuze tussen een bovengronds of een ondergronds systeem is afhankelijk van de wensen van de klant. Een ondergronds systeem biedt vele voordelen als bijvoorbeeld de bijna geruisloze motoren die geschikt zijn voor ieder type draaihek en die bijna onzichtbaar met het hek zijn verbonden. Naast nieuwe hekwerken kunnen wij tevens bestaande hekwerken elektrisch maken. Bediening van de hekwerken is mogelijk met een drukknop, sleutels, code klavier, lusdetector, kaartlezer of draadloze afstandbediening. Onze systemen kunnen ook ter uitbreiding worden toegepast en worden aangesloten op reeds aangebrachte systemen van derden. Net als bij de schuifhekken blijft, in geval van stroomuitval, handmatige bediening mogelijk en dat is een veilig idee.