skip to Main Content

Het is belangrijk dat uw bedrijfspand goed beveiligd is. Ieder bedrijf is anders, iedere branche ook. Daarom denken wij tot in detail met u mee om uw pand, terrein of interne toegangscontrole te automatiseren. Een veilig idee toch?

Sesam levert aan bedrijven de volgende systemen en producten:

Automatische slagboom voor uw parkeerplaats

Een goed werkende slagboom is geschikt voor vele toepassingen. Menig lucht- en zeehavens, kantoorpanden, opslagterreinen, bedrijventerreinen, high-risk terreinen, transport- en distributieterrein en parkeergarages zijn door Sesam voorzien van slagboom.

Camerabeveiliging voor pand

Een camerabewakingssysteem werkt als afschrikmiddel maar ook om permanent toezicht te houden op uw pand of terrein. Het grootste doel is ingrijpen bij incidenten of om achteraf informatie terug te vinden. De keuze van type camera hangt sterk af van de situatie en van wat er wordt waargenomen.

Toegangssystemensysteem voor gasten en medewerkers

Onze toegangscontrolesystemen groeien zowel letterlijk als figuurlijk met uw bedrijf mee. Sesam Toegangssystemen biedt zowel eenvoudige stand-alone oplossingen als ook zeer uitgebreide systemen voor centraal toegangsbeheer.

Automatische toegangscontrole voor bedrijven

Wij maken bestaande poorten automatisch, of plaatsen geheel nieuwe hekwerken met bovengrondse of ondergrondse aandrijving. Wij maken gebruik van de nieuwste automatisering technologie: BRUSHLESS – motoren.

Onze automatische hekwerken en poorten passen bij elk bedrijfspand of terrein. Groot en klein. Wij monteren en leveren aan bedrijven in de randstad, van Leiden, Katwijk tot Den Haag en Haarlem.

ASSORTIMENT AUTOMATISCHE TOEGANGSCONTROLE

Altijd de hoogste kwaliteit en beste service bij Sesam.