skip to Main Content

38 uur, Sesam Toegangssystemen in Voorhout

Sesam Toegangssystemen en zusterbedrijf Van Rooijen Hekwerken in Voorhout vormen samen dé specialist in effectief elektronisch toegangsbeheer waaronder automatische poorten, intercomsystemen, camerasystemen, slagbomen en automatische garagedeuren. Op 1001 manieren zorgen wij ervoor dat inbraak zo lastig en tijdrovend mogelijk wordt gemaakt.

Functieomschrijving

Ben jij onze nieuwe collega die bereid is onze bedrijfsdoelstelling, namelijk de klant een veilig gevoel geven, uit te dragen? Wij bieden jou een afwisselende baan waarin jij door ons wordt opgeleid nieuwe systemen te plaatsen en installeren, storingen op te lossen en geautomatiseerde poorten elektrotechnisch te onderhouden. Behalve dat jij in het begin in teamverband aan het werk bent, vind jij het zeker ook prettig om vooral zelfstandig met jouw eigen werkbus op pad te gaan.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Plaatsen en installeren van nieuwe systemen, oplossen van storingen en onderhoud van geautomatiseerde poorten
  • Jij gaat logisch en probleemoplossend te werk

Functie-eisen

  • Afgeronde MBO opleiding elektrotechniek niveau 2
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor 38 uur per week. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Metaal en Techniek.

Interesse in deze uitdaging?

Stuur jouw motivatiebrief met cv onder vermelding van de functienaam naar Pieter Wesseling, info@vanrooijenhekwerken.nl of neem telefonisch contact op voor meer informatie 0252 215 155.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.