skip to Main Content

Sesam Toegangssystemen is de leverancier voor het automatisch openen van hekwerken en poorten. Heeft u een mooi sierhekwerk, een stijlvolle schuifpoort? Wij maken het makkelijk voor u en zorgen dat uw poort automatisch geopend wordt. Zowel schuifpoorten als draaipoorten maken wij automatisch.

Veiligheid met een eigen hekwerk en automatische poort

Een hekwerk, poort of zelfs camerabeveiliging maakt uw woning extra veilig. Houd ongenodigde gasten buiten de deur met een automatische poort, camerasysteem of intercomsysteem.

Wilt u een afstandbediening of gebruik maken van uw mobiel voor het openen van uw poort? Wij maken een passende oplossen voor uw bestaande of nieuwe hekwerk. Al onze automatische poorten en hekken zijn van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van de CE-markering.

Bent u op zoek naar:

Dan bent u bij SESAM Toegangssystemen aan het juiste adres! 

Camerasysteem rondom uw huis

Naast een automatische poort is een camerasysteem ook een optie om uw woning te beveiligen. Met onze camerasystemen heeft u te allen tijde overzicht over uw woning. U bedient de camerabeelden via uw PC, smartphone of tablet. Ook het terugkijken en opslaan van beelden is makkelijker dan ooit! Een veilig idee.

Intercomsysteem voor woning

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige audio intercom, deurbel, of zeer uitgebreid video intercomsysteem? Wij adviseren u over de beste oplossing. Met uitgebreid pakket aan intercomsystemen zijn we de leverancier in Voorhout, Noordwijk, Katwijk en verder in de bollenstreek en de Randstad voor toegangssystemen voor particulieren en bedrijven.

ASSORTIMENT AUTOMATISCHE TOEGANGSCONTROLE

Altijd de hoogste kwaliteit en beste service bij Sesam.