skip to Main Content

Toegang op maat
Effectief toegang verschaffen houdt in dat op een degelijke en functionele manier het in- en uitgaan van personen wordt geregeld. Sesam Toegangssystemen onderscheidt zich door op basis van praktijkkennis een veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem te leveren, helemaal afgestemd op uw locatie. De toegang tot uw terrein maken wij voor inbrekers, vandalen en andere mensen die er niets te zoeken hebben, zo onaantrekkelijk mogelijk.

Uitgebreide mogelijkheden toegangscontrole

Sesam Toegangssystemen maakt het mogelijk het in- en uitgaande
verkeer op uw terrein en bij uw bedrijf of woning te controleren. Een uitgebreid assortiment hekwerken en poorten vormt hiervoor de basis. In combinatie passen wij systemen met elektronische bediening, registratievoorzieningen en detectiemogelijkheden toe; van video-intercomsystemen tot slagbomen en een gesloten tv-circuit waarbij verschillende plaatsen tegelijk in de gaten kunnen worden gehouden.

Toegangssystemensystemen kunnen wij ook koppelen aan een tijdregistratiesysteem of een parkeersysteem. Zo krijgt u extra inzicht in bedrijfsprocessen. Een goed uitgedachte combinatie maakt het in- en uitgaan van bewoners, medewerkers, leveranciers, gasten en dus ook ongenode gasten zichtbaar. Onze systemen kunnen ook op bestaande hekwerken worden aangesloten. Het resultaat is een optimale, preventieve beveiliging; een veilig idee.