Automatische slagbomen

Automatische slagbomen
Een automatische slagboom is dé oplossing voor snel en effectief toegangsbeheer. Een automatische slagboom is veelzijdig toepasbaar, denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrijfsgebouwen, kantoorpanden, jachthavens, campings, opslagterreinen, bedrijventerreinen en parkeerterreinen. Voor de aansturing van een slagboom zijn diverse toegangssystemen mogelijk. Wij adviseren u hierin graag!

Alle systemen die wij leveren zijn intern en extern uitvoerig getest op kwaliteit en veiligheid. Alle aandrijvingen die wij monteren en installeren zijn dan ook voorzien van CE markering.

Herkenbaar

Belangrijk is dat een automatische slagboom herkenbaar is, de slagbomen worden daarom standaard uitgerust met led verlichting en reflecterende stickers. Verder zal bij het openen en sluiten de led verlichting een knipperend signaal geven.

Brushless

Alle slagboom aandrijvingen die wij toepassen zijn Brushless, eigenschappen hiervan zijn: krachtig, snel, energiezuinig, stil, hoog rendement, minimale slijtage en een lange levensduur. Kortom, uiterst duurzaam!

Veelzijdig toepasbaar

De maximale boomlengte van onze slagbomen is maar liefst 8 meter en is daarmee in veel situaties toepasbaar. Mocht dit nog niet genoeg zijn kan er ook gewerkt worden met een dubbele slagboom, in deze situatie maken we gebruik van een mobiele boomsteun.

PRODUCTEN OP MAAT
DE BESTE SERVICE
EEN VEILIG GEVOEL
JARENLANGE ERVARING
BETROUWBAAR
KWALITEIT
DUURZAAM

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met een van onze experts.

Meer info