Toegangssystemen

Toegangssystemen worden vaak toegepast in combinatie met een poortaandrijving, automatische slagboom of intercomsysteem. Er zijn vele mogelijkheden in toegangssystemen zodat er voor elke situatie een passende oplossing is. Benieuwd naar welk systeem het beste past in uw situatie? Neem gerust eens contact met ons op!

Codepaneel

Met een codepaneel heeft u of een geautoriseerde bezoeker altijd toegang tot het perceel, u hoeft nooit meer een sleutel of afstandsbediening op zak te hebben.

Handzender

Met meest eenvoudig in gebruik: de handzender. Binnen een bepaalde afstand van de poort of slagboom kunt u deze eenvoudig openen met een druk op de knop.

GSM-module

Met de GSM-module kunt u de poort openen door te bellen naar een aan de poort af slagboom gekoppelde telefoonnummer. Het is hierbij mogelijk om alleen geautoriseerde gebruikers toegang te verlenen, een ideale oplossing en breed toepasbaar.

Tijdklok

Wanneer een perceel bijvoorbeeld overdag vrij toegankelijk mag zijn en in de avond gesloten moet zijn is een tijdklok een goede oplossing. Hiermee opent en sluit de poort zonder dat u er naar om hoeft te kijken. Deze systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk waardoor u eenvoudig zelf de tijden kunt aanpassen.

Sleutel schakelaar

Een eenvoudige maar praktische oplossing: De sleutelschakelaar. U draait de sleutel om en de poort of slagboom opent. Het is ook mogelijk de benodigde sleutel aan te laten sleutel bij het bestaande sleutelplan.

Tagreader

Een tagreader is een mooie oplossing voor de toegang tot uw perceel. Alleen geautoriseerde personen ontvangen een tag en kunnen de poort of slagboom hiermee eenvoudig bedienen. Het is eventueel ook mogelijk hier een registratiesysteem aan te koppelen, zo weet u precies wie en wanneer het perceel heeft betreden.

Drukknop

Een praktische oplossing: De drukknop. Veel toegepast op het afgesloten perceel zelf. Met een letterlijke druk op de knop kunt u het perceel verlaten.

PRODUCTEN OP MAAT
DE BESTE SERVICE
EEN VEILIG GEVOEL
JARENLANGE ERVARING
BETROUWBAAR
KWALITEIT
DUURZAAM

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met een van onze experts.

Meer info