Draaipoort aandrijvingen

Draaipoort aandrijvingen

Automatische toegangspoorten worden tegenwoordig steeds vaker toegepast. Waar het vroeger nog een uitzondering was is het hedendaags vanzelfsprekend dat een toegangspoort automatisch te openen is. Ook is het mogelijk om bestaande poorten te automatiseren. Hiervoor wordt vaak eerst een inventarisatie ter plaatse uitgevoerd om de mogelijkheden te bepalen. Alle draaipoort aandrijvingen die wij toepassen zijn Brushless, eigenschappen hiervan zijn: krachtig, snel, energiezuinig, stil, hoog rendement, minimale slijtage en een lange levensduur. Kortom, uiterst duurzaam!

Alle systemen die wij leveren zijn intern en extern uitvoerig getest op kwaliteit en veiligheid. Alle aandrijvingen die wij monteren en installeren zijn dan ook voorzien van CE markering.

Ondergrondse aandrijving

De ondergrondse aandrijving is esthetisch gezien de meest fraaie aandrijving. De motoren van dit type aandrijving worden onder de poortvleugels verwerkt in een ondergrondse motorbak van thermisch verzinkt staal. De motorbakdeksel voeren wij standaard in RVS uit. Tussen de motorbak en de poort bevindt zich het overdracht systeem, met behulp van de ontkoppelsleutel kan in het geval van een calamiteit de poort altijd handmatig ontgrendeld worden.

Bovengrondse arm aandrijving

De bovengrondse arm aandrijving zijn twee arm motoren gemonteerd aan de zijde waar de poort naartoe draait. Deze armen zijn duidelijk zichtbaar en aanwezig en daarom esthetisch gezien minder fraai dan de ondergrondse aandrijving. Dit type aandrijving wordt vaak toegepast bij industriële toegangspoorten waar veiligheid boven uitstaling gaat. Ook de bovengrondse arm motoren kunnen met behulp van een ontkoppelsleutel handmatig ontgrendeld worden in het geval van een calamiteit.

Bovengrondse knik arm aandrijving

De bovengrondse knik arm aandrijving zijn twee motoren welke vaak tegen een gemetselde muur aan worden gemonteerd. Dit type aandrijving wordt toegepast wanneer een ondergrondse- of arm aandrijving niet mogelijk is. Dit is vaak het geval wanneer er een bestaande poort wordt geautomatiseerd. In het geval van een calamiteit kunnen de bovengrondse knik arm motoren altijd handmatig ontgrendeld worden met behulp van een ontkoppelsleutel.

PRODUCTEN OP MAAT
DE BESTE SERVICE
EEN VEILIG GEVOEL
JARENLANGE ERVARING
BETROUWBAAR
KWALITEIT
DUURZAAM

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met een van onze experts.

Meer info