Bijna 25 jaar ervaring in de branche van toegangssystemen

Een team van 5 professionals werkt dagelijks vanuit Voorhout aan het adviseren en installeren van diverse toegangssystemen. Door de specifieke branche waar wij ons op richten hebben wij alle specialismen in huis om u te ontzorgen rondom de toegangssystemen van uw perceel.

Met jarenlange ervaring in de hekwerkbranche merkte wij dat de vraag naar automatisch bedienbare toegangspoorten steeds meer toenam. In het jaar 2000 werd daarom Sesam Toegangssystemen opgericht. Met de oprichting van deze B.V. werd de focus volledig gelegd op het automatiseren van toegangspoorten en de daarbij behorende aansturingssystemen. Door de focus te leggen op deze specifiek branche en een hechte samenwerking met leveranciers en partners blijven we ons continue ontwikkelen op technologisch gebied.

Missie
Sesam Toeganssystemen brengt veiligheid en comfort samen

Visie
Door toepassing van technologische ontwikkelingen realiseren wij eigentijdse toegangssystemen voor tuinen parken of rondom gebouwen

duurzaam ondernemen

Alle activiteiten en werkzaamheden binnen Sesam Toegangssystemen richten zich op het beheersen en terugdringen van milieubelasting. Samen met onze leveranciers en partners zoeken wij continue naar maatschappelijke en duurzame oplossingen voor onze producten. Dit bewijst ook de certificaten die wij als bedrijf hebben en de zonnepanelen op ons dak

Onze werkwijze

Advies

Onze vakmensen geven u  graag een advies – passend bij uw object, ruimte, woning of bedrijf. Wij  geven vrijblijvend suggesties, passend bij uw wensen. Van functionele elektrische aandrijvingen tot eigentijdse toegangsystemen

INVENTARISATIE OP LOCATIE

Een van onze vakmensen inventariseert de gewenste montagelocatie en eventuele laatste details en maatregelen worden besproken.

ASSEMBLAGE

In onze assemblagehal worden alle componenten voorbereidt en uitvoerig getest. Hierdoor kunnen onze producten zo compleet mogelijk richting de plaatst van montage. Hierdoor minimaliseren we de werkzaamheden op locatie waardoor er zo min mogelijk hinder wordt ervaren.

Montage

Volgens een afgesproken planning monteren wij onze producten op elke gewenste locatie. Onze monteurs voldoen aan alle veiligheids-voorschriften en arbo-eisen. Ook zorgen wij, indien nodig, voor het inhuren van kranen of hoogwerkers. Wij werken conform de metaalunie voorwaarden.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met een van onze experts.

Meer info

Certificeringen