Intercomsystemen

Intercomsystemen
Intercomsystemen worden vaak toegepast in combinatie met een poortaandrijving of automatische slagboom. Een intercominstallatie is dé manier voor het toegangsbeheer van uw perceel. U kunt op afstand eenvoudig toegang verlenen aan bezoekers of leveranciers. Tegenwoordig is het met veel intercomsystemen mogelijk verbinding te maken met internet waardoor u met behulp van een applicatie waar dan ook ter wereld toegang heeft tot het intercomsysteem!

Verder zijn alle intercomsystemen verder uit te breiden met diverse toegangssystemen, denk hierbij een codepaneel, lusdetector of taglezer. Benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Intercomsysteem met spraakverbinding

Met dit type intercomsysteem kunt u eenvoudig spreken met een bezoek die toegang wil tot het perceel. Dit kan met een vaste binnenpost maar ook via een telefoonverbinding zodat u deze altijd bij u kunt dragen.

Intercomsysteem met spraak en beeldverbinding

Met dit type intercomsysteem kunt u spreken met de bezoeker of leverancier maar u kunt ook zien wie zich heeft gemeld doormiddel van een infraroodcamera, dit zorgt voor nog meer betrouwbaarheid. Dit systeem is te bedienen en te beheren via de smartphone of tablet maar kan ook via een vaste binnenpost. Ook is dit intercomsysteem zoutwaterbestendig.

GSM-intercomsysteem 

Met dit type intercomsysteem kunt u spreken met de bezoeker of leverancier via uw mobiele telefoon. Als u de poort wilt openen kan dit door een toets in te drukken op uw mobiel.

PRODUCTEN OP MAAT
DE BESTE SERVICE
EEN VEILIG GEVOEL
JARENLANGE ERVARING
BETROUWBAAR
KWALITEIT
DUURZAAM

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met een van onze experts.

Meer info