Schuifpoort aandrijvingen

Schuifpoort aandrijvingen

Automatische toegangspoorten worden tegenwoordig steeds vaker toegepast. Waar het vroeger nog een uitzondering was is het hedendaags vanzelfsprekend dat een toegangspoort automatisch te openen is. Ook is het mogelijk om bestaande poorten te automatiseren. Hiervoor wordt vaak eerst een inventarisatie ter plaatse uitgevoerd om de mogelijkheden te bepalen. Alle draaipoort aandrijvingen die wij toepassen zijn Brushless, eigenschappen hiervan zijn: krachtig, snel, energiezuinig, stil, hoog rendement, minimale slijtage en een lange levensduur. Kortom, uiterst duurzaam!

Alle systemen die wij leveren zijn intern en extern uitvoerig getest op kwaliteit en veiligheid. Daarnaast zijn alle aandrijvingen die wij monteren en installeren zijn dan ook voorzien van CE markering.

Type Schuifpoortaandrijving

Er zijn diverse typen schuifpoort aandrijvingen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van poort aandrijvingen weten wij precies welk type het beste aansluit bij de situatie. Belangrijke factoren hierin zijn de afmetingen van de poort, het gewicht van de poort, het oppervlak van de poort en de mogelijke windbelasting. Verder is het natuurlijk belangrijk dat de poort op de juiste wijze beveiligd wordt om mogelijke beknellingen te voorkomen, hier besteden wij dan ook veel aandacht aan.

PRODUCTEN OP MAAT
DE BESTE SERVICE
EEN VEILIG GEVOEL
JARENLANGE ERVARING
BETROUWBAAR
KWALITEIT
DUURZAAM

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met een van onze experts.

Meer info