SYSTEEMONDERHOUD

Het Sesam onderhoudscontract
Om jarenlang plezier te hebben van uw elektrische (toegangs)poort stellen wij een op maat gemaakt onderhoudscontract voor u op. Onderhoudsbeurten verlengen de levensduur en verhogen de betrouwbaarheid en veiligheid van uw systeem.

Onderhoud voor ieder toegangscontrolesysteem
Sesam Toegangssystemen heeft veel ervaring met het onderhouden, van zowel de elektronische als mechanische componenten van toegangssystemen. We zijn merk onafhankelijk zodat wij iedere poort en aandrijving kunnen onderhouden.

Onze aanpak

We komen bij u langs op de door u gewenste dag en tijdstip. Tijdens het onderhoud controleren wij niet alleen de werking van het systeem, maar bekijken wij ook of het beveiligingsplan nog volstaat. Indien nodig adviseren wij u over de te nemen stappen om uw gebouw, woning of terrein weer optimaal te beveiligen. Dat is nog eens een veilig idee!

  • Uw poort wordt jaarlijks of half jaarlijks mechanisch gecontroleerd en indien nodig afgesteld en gesmeerd
  • Controle van de besturingen op een goede werking en het onderhouden van de installaties
  • Kleine herstelwerkzaamheden, voor zover geen demontage van onderdelen noodzakelijk is
  • Reinigen van de grond motorbakken en smeren van het ontgrendelsysteem

Onze kwaliteitsgarantie

Wij leveren uitsluitend toegangscontrolesystemen die voldoen aan de CE-norm. De CE-markering geeft aan dat onze systemen voldoen aan wettelijke eisen. Onder andere op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. We kiezen voor hoogwaardige materialen met een lange levensduur.

Volgens de machinerichtlijn 2006/42/EEG en NEN-EN 60204-1 is het verplicht minimaal één keer per jaar onderhoud uit te voeren. De frequentie van het onderhoud loopt op als de gebruiksomstandigheden dit noodzakelijk maken.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met een van onze experts.

Meer info

1x p/jr

Vlak onberegend
oppervlak

2x p/jr

Vlak onberegend
oppervlak

3x p/jr

Geprofileerd beregend oppervlak

3x p/jr

Geprofileerd beregend oppervlak