skip to Main Content

Sesam Toegangssystemen is dé specialist in effectief toegangsbeheer. Op een effectieve manier controleren onze systemen het in-en uitgaande verkeer. Wij kennen 1001 manieren om inbraak zo lastig- en tijdrovend mogelijk te maken. Ook vergroten we de kans dat een inbreker wordt ontdekt. Een extra veilig gevoel staat bij ons voorop.

Sesam Toegangssystemen levert maatwerk

Sesam Toegangssystemen levert maatwerk. Dit doen wij door goed naar de opdrachtgever luisteren, de gebruikswensen inventariseren, de risicoplaatsen analyseren en op basis daarvan een persoonlijk advies te geven. Wij leveren op maat gesneden diensten en apparatuur en ook dat is een veilig idee.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van poort- en hekwerkinstallaties staan wij er om bekend iedere opdracht van vakkundig advies te voorzien. Zo haalt u altijd het beste systeem in huis.

Onze werkwijze

Advies

Onze vakmensen geven u graag een advies – passend bij uw object, ruimte, woning of bedrijf. Wij geven vrijblijvend suggesties passend bij uw stijl en wensen.

Van inventarisatie tot plaatsing

We inventariseren uw terrein en plaatsen een toegangscontrolesysteem dat helemaal is toegesneden op uw situatie. Van A to Z blijven we betrokken.

Kwaliteit, veiligheid en vrijheid

Wij monteren uitsluitend toegangssystemen die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen van gerenommeerde merken.

Duurzaam ondernemen

Alle activiteiten en werkzaamheden binnen bij Sesam richten zich op het beheersen en terugdringen van milieubelasting. Daarom hebben onze producten een CE-markering, zijn onze monteurs VCA-gecertificeerd en zoeken wij continue naar duurzame oplossingen.

WAAROM KIEZEN VOOR SESAM TOEGANGSSYSTEMEN?

PRODUCTEN OP MAAT

Sesam levert maatwerk. Dé specialist in effectief toegangsbeheer.

DE BESTE SERVICE

Wij staan garant voor een vlotte service. Ook bij onderhoud en storingen staan wij voor u klaar.

EEN VEILIG GEVOEL

Een goed onderhouden systeem draagt bij aan een veilig gevoel.

JARENLANGE ERVARING

Onze klanten kunnen vertrouwen op onze jarenlange ervaring en vakmanschap.

BETROUWBAAR

Veiligheid en betrouwbaarheid is de basis voor een goed eindresultaat.